AutoCont najlepším SMB slovenským partnerom Veeamu

(Praha, 5. apríla 2017) – V rámci Veeam Partner Summit 2017 boli ocenení najlepší partneri Veeamu za rok 2016. AutoCont SK získal titul najlepší Veeam SMB partner roku 2016 na Slovensku.

V rámci Veeam Partner Summit 2017 boli účastníci oboznámení s novinkami a plánmi spoločnosti Veeam pre rok 2017. Súčasťou programu boli technologické a produktové prezentácie o riešení Veeam Availability Platform pre hybridný cloud, ktoré prináša novú generáciu neustálej dostupnosti dát pre virtuálne, fyzické a cloudové pracovné prostredie, a odborné diskusie o cloudových riešeniach, ktoré prekračujú hranice „on-premise“.

Partnerom bol tiež priblížený inovovaný Veeam ProPartner program, v rámci ktorého môžu využívať rozšírenú technickú podporu, poradenstvo a znalostnú databázu a osvedčené postupy, vďaka ktorým získavajú dlhodobý náskok pred konkurenciou v oblasti virtualizovaného prostredia VMware a Hyper-V. Partneri sa dozvedeli aj o programe Veeam Cloud & Service Provider (VCSP), ktorý umožňuje poskytovateľom služieb získať konkurenčnú výhodu vďaka technológii dostupnosti určenej špeciálne pre cloud.

„Na Veeam Partner Summitu jsme s více než 70 partnery oslavili úspěchy roku 2016. Partneři nás v České republice podpořili v 32% a na Slovensku v 29% růstu tržeb, čímž přispěli k akvizici nových zákazníků, kterých v obou zemích aktuálně máme již 2 770,“ uviedol Ondřej Vlach, channel manager spoločnosti Veeam pre Česko, Slovensko a Maďarsko. „Více a více zákazníků dnes po výrobcích požaduje, aby jim doporučili zkušené profesionální partnery, kteří by pomohli internímu týmu maximalizovat návratnost investic a vytvořit na míru přizpůsobená řešení vhodná pro stále sofistikovanější podnikové informační architektury. Veeam velmi dobře chápe rostoucí poptávku zákazníků i potenciálních klientů po osvědčených odbornících, a proto své partnery intenzivně podporuje a jejich práci s radostí oceňuje.“

Porota vyberala najlepších partnerov v štyroch kategóriách v Českej republike aj na Slovensku, pričom rozhodovala výška prispenia do celkových príjmov spoločnosti Veeam a komplexné marketingové úsilie, ktoré jednotliví partneri v minulom roku vyvíjali.

Spoločnosti AutoCont SK i AutoCont CZ tento rok zabodovali v kategórii Najlepší SMB partner, pričom v minulom roku česká pobočka firmy získala ocenenie za najväčší obrat a najväčší počet transakcií.

„Společnost Veeam se po několika letech intenzívní spolupráce propracovala mezi naše klíčové partnery. Využíváme jejich technologií při implementaci řešení v prostředí našich zákazníků a zároveň je jako jedni z prvních nasazujeme i jako poskytovatel cloud služeb v rámci prostředí AC CLOUD. Na www.accloud.cz zákazníci naleznou služby vBR pro zálohování a obnovu dat a vDR pro obnovu provozu vašeho IT,“ dopĺňa Miloslav Záleský, riaditeľ pre portfólio, marketing a partnerskú politiku v spoločnosti AutoCont.

„Na www.accloud.cz zákazníci naleznou služby vBR pro zálohování a obnovu dat a vDR pro obnovu provozu vašeho IT,“ dopĺňa Miloslav Záleský, riaditeľ pre portfólio, marketing a partnerskú politiku v spoločnosti AutoCont.